Els Premis de la Ràdio

Ràdio Premià de Mar atorga els Premis Eixample80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau13 a la Iniciativa de l’Any.

Tots dos es concedeixen per votació popular i busquen reconèixer aquells premianencs i aquelles iniciatives que es considera que han fet una més gran aportació al progrés cultural, social i/o econòmic del municipi en el decurs de l’últim any.

La primera fase del certamen consisteix a recollir propostes de nominats que ens envien els premianencs durant els mesos d'abril i maig (ho podeu fer a través d’aquesta mateixa web o bé a través del Facebook i el Twitter dels Premis). A partir d'aquest recull es trien els dotze nominats de cada categoria. Ho fa el Consell de Nominacions i d'aquí en surten els 24 nominats definitius. El Consell de Nominacions està format pels treballadors de Ràdio Premià de Mar i els guanyadors de les edicions anteriors del Premi Eixample80.

Durant el període de votacions (mes de juny) a la butlleta de votacions i en aquest web trobaràs els nominats d’aquest any i podràs votar els teus preferits a través del formulari que habilitarem en aquesta web més endavant. A finals de mes farem l’escrutini i el juliol, durant la Festa Major, es lliuraran els guardons. Ho farem en el decurs d’una gala que tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament.

Els Premis de la Ràdio estan patrocinats per l’empresa Premianenca MTG Metalogenia S.A.

mtg metalogenia     edicions nominats facebook twitter